Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

TEORIA CONSPIRATIEI ???


Vezi rezultatele sondajului: CONSIDERATI CA ESTE O ABERATIE?

Votanţi
17. Nu poţi vota in acest sondaj
  • DA

    11 64.71%
  • NU

    6 35.29%
  1. #1
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

    TEORIA CONSPIRATIEI ???

    Incepe genocidul: Romania a aderat la Codex Alimentarius !(video)

    05 January, 2010 14:39 PM



    In 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor * Directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si vitaminelor * Animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele - modificate genetic * Cine va folosi produse naturale va face inchisoare * Usturioul, menta si alte produse comune vor deveni droguri


    De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate.. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.net.

    Conform acestui site, Romania a trimis deja formularele de inscriere si aderare in ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupa intalnirea de la Roma va incepe implementarea proiectului, prima etapa prevazand plantele modificate genetic, precum si normativele aditivilor alimentari. In privinta aditivarii sunt implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleasi care sunt acum implicate si in fabricarea vaccinurilor anti-gripale, precum cel impotriva virusului AH1N1.

    Secretul hranei artificiale

    Codex Alimentarius este unul din cele mai bine pastrate „secrete deschise”. Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinand de ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, intrucat va interzice elemente vitale de alimentatie. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca planul "Guvernului Mondial" e menit sa decimeze populatia planetei, aflata in continua crestere. Daca pana acum razboaiele mondiale erau cele care reglau numarul populatiei, de acum solutia sta in alimentatie. Aceiasi adepti sustin ca in 30 de ani de la implementarea Codului, populatia planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masa suficient controlabila, care este indeajuns pentru resursele planetei si care este in acord cu normele de poluare etc. In acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa elementelor principale de hrana, iar alte doua miliarde datorita bolilor ce vor fi generate in organism.

    Hrana farmaceutica si cancerigena

    Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latina si se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezinta o colectie de standarde alimentare adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia catre consumator, prevederi in ceea ce priveste igiena alimentara, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiza si prelevare. Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente in afara Codex-ului va face inchisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: „Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni. La fel va fi si in cazul Codexului care nu e altceva decat o masura de decimare a populatiei planetei care va manca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor contine cobalt si vor fi modificate genetic, generand cancere."


    Aplicatiile Codexului

    Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.

    1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca "toxine" (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sanctionandu-se cu inchisoarea.

    2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.

    3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. In 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.

    4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali, asupra vitaminelor si mineralelor.

    Cum va fi implementat programul


    Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai caror reprezentanti se intalnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Urmatoarea intalnire are loc in 2010, la Roma. Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative pentru intregul lant alimentar.

    - suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv, nici terapeutic

    - vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica

    - usturioul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice

    - toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod

    - produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor, niciun fel de eticheta nefiind necesara

    Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile
    Last edited by Moderator; 01-02-2010 at 00:34.

  2. #2
    Fan Stiinta shawnee's Avatar shawnee are ceva special... shawnee are ceva special...
    Data de inscriere
    17-11-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    171
    Mesaje bazar
    118
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    108
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    Daca ceea ce ai precizat este adevarat, e de-a dreptul socant pana unde s-a ajuns, mai bine mai dadeau americanii un cutremur, doua si rezolvau problema... Dar nu am inteles o chestie : "usturoiul va fi considerat drog de gradul 3..."...De ce ?
    DOAR DUMNEZEU MA POATE JUDECA ! JUDECATA OMULUI NU INSEAMNA NIMIC !!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de shawnee Vezi mesajele
    Dar nu am inteles o chestie : "usturoiul va fi considerat drog de gradul 3..."...De ce ?
    pentru ca usturoiul intareste sistemul imunitar.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  4. #4
    Senior Member diavolo's Avatar diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta diavolo este deja o vedeta
    Data de inscriere
    24-02-2006
    Locaţie
    La capatul orasului
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    784
    Mesaje bazar
    2075
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1687
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    De unde le scoateti frate?...

  5. #5
    arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje
    2,010
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    BULLSHIT !!!



    ps. sugestie: cand mai pui link-uri catre site-uri, asigura-te ca merg.

  6. #6
    Rocker Nicole's Avatar Nicole are ceva special... Nicole are ceva special...
    Data de inscriere
    20-08-2006
    Locaţie
    Valea Rosie
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje
    737
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    154
    Puncte CF
    47.5
    Usergroups:
    Astia s-au pus cu toate pe populatia lumii...Nu stiu ce sa zic...este destul de evident ca asta se va intampla...cati dintre noi nu am mancat giganticele pulpe de pui sau fructe perfect rotunde si colorate dar fara gust?Sunt 2 exemple...dar cine stie peste inca 10 ani?E ciudat,pentru ca marile campanii cu "mananca sanatos",organic,fara grasimi,fara alchool,tutun...ar putea duce catre o educare in masa in consumul de alimente care "par organice" cand de fapt sunt modificate genetic,nu stiu,dar ma sperie teoriile si conspiratiile astea...Acum chiar ca nu ma mai simt in siguranta pe lumea asta...Nu ca as fi fost pana acum

    "I'm just a soul whose intentions are good.....
    Oh Lord please don't let me be misunderstood"

  7. #7
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    BULLSHIT !!!



    ps. sugestie: cand mai pui link-uri catre site-uri, asigura-te ca merg.
    www.o-sa-murim-toti-in-2012.com
    www.teoria-constipatiei.com
    www.sfarsitu-e-aproape.com
    www.paranoia.com

    astea sigur merg, mi le-a dat un aurolac pe 2 beri.

    on: nu stiu ce rost are sa ne ingrijoram ce o sa fie peste 30 de ani. traieste viata acum, nu peste 30 de ani. peace!
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  8. #8
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele


    on: nu stiu ce rost are sa ne ingrijoram ce o sa fie peste 30 de ani. traieste viata acum, nu peste 30 de ani. peace!

    Cand e sa mori poti sa mori si pe nevasta altuia !
    Viata trebuie traita din plin , ca nu se stie niciodata

  9. #9
    Scientist TEORIA CONSPIRATIEI ??? SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,577
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    abureala asta de codex a fost creeata in 1963..exista de 47 de ani, cat oameni au murit?

    Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca "toxine" (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui.
    momentan aceste produse sunt lipsite de reglementari si fac mai mult rau decat bine pentru ca fiecare gigel poate sa ia suplimente cu pumnu de 14 ori pe zi pana fierbe sangele in vene, asa ca....

    va e frica ca muriti din cauza unei conspiratii alimentatare da la taxa pe fast food va opuneti nu? cola si kent sunt bune?
    sunt 1 milion de alte cauze sigure care te pot omora, sunt alte 100 de lucruri nocive pe care le facem cu buna stiinta dar acum hai sa ne ingrijoram ca ne omoara marile companii

    mare partea a populatiei planetei more din lipsa de alimente..deci e logic sa incercam sa ii omoram cu alimente , ce nefericiti vor fi aia din somalia cand o sa primeasca cartofi iradiati
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

  10. #10
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de diavolo Vezi mesajele
    De unde le scoateti frate?...
    L am primit pe mail si cum aici s a tot discutat despre asa ceva ,am zis sa va impartasesc si voua .Eu il consider un subiect SF.

    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    BULLSHIT !!!



    ps. sugestie: cand mai pui link-uri catre site-uri, asigura-te ca merg.
    N am putut sa ma abtin sa nu postez -repet ceea ce e mai sus ,am primit pe mail .E bine ce ai spus tu -bullshit.
    Last edited by TYSON; 31-01-2010 at 17:22. Motiv: Automerged Doublepost

  11. #11
    Afacerist █ VeNoM™ █'s Avatar █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-12-2005
    Locaţie
    1Mai
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,679
    Mesaje bazar
    833
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2761
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    Nici in Romania o tara a tuturor posibilitatilor negative nu ar fi posibil asa ceva...dar ce sa mai vorbim de o CONVENTIE INTERNATIONALA...come on...ce draq sa te aresteze pentru un ceai de menta?>

  12. #12
    Rapper Hi-Tek's Avatar Hi-Tek este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-07-2006
    Locaţie
    Prazilia
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,884
    Mesaje bazar
    201
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    TYSON, ce ai scris tu acolo mai sus am citir si eu intr-o petitie online, petitie al carei link l-am primit prin massuri de mai mult de 20 de ori intr-o singura zi.
    Last edited by Hi-Tek; 31-01-2010 at 21:43.
    regardelss what the haters say,
    imma get it anyway,
    imma gonna do my thing.

  13. #13
    Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,130
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    BULLSHIT !!!



    ps. sugestie: cand mai pui link-uri catre site-uri, asigura-te ca merg.
    e http://www.codexalimentarius.net
    mutton power!!!

  14. #14
    Fan Stiinta shawnee's Avatar shawnee are ceva special... shawnee are ceva special...
    Data de inscriere
    17-11-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    171
    Mesaje bazar
    118
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    108
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    pentru ca usturoiul intareste sistemul imunitar.
    Bun bun...intareste sistemul imunitar, deci e ceva de bine atunci.In cel mai rau caz ar fii interzis sau ceva de genul, da nu considerat drog, deoarece nu are niciun efect halucinant sau altceva asemanator drogurilor din ziua de astazi.
    DOAR DUMNEZEU MA POATE JUDECA ! JUDECATA OMULUI NU INSEAMNA NIMIC !!!

  15. #15
    Racer ARKANTOS7JOSHUA's Avatar ARKANTOS7JOSHUA va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    01-10-2007
    Locaţie
    intre aici si acolo
    Sex
    M
    Mesaje
    355
    Mesaje bazar
    479
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    60
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Se poate sa fie asa , dar cate nu ni se pregatesc? pana atunci, vom muri de gripa aviara, porcina, etc.
    -Viata împarte negrul in mod echitabil: unora zile negre, altora icre negre.
    -Infrant nu esti atunci cand sangeri,
    Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
    Adevaratele infrangeri
    Sunt renuntarile la vis. Radu Gyr

  16. #16
    Racer allexandru's Avatar allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    07-10-2008
    Locaţie
    in lumea mea.... langa Craiova....
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,336
    Mesaje bazar
    851
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    4264
    Puncte CF
    63.0
    Usergroups:
    cam socant.. da eu traiesc cu sentimentul ca nu poate fi adevarat.. asa sa ma consolez..

  17. #17
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Uite asa se indobitoceste lumea cu aberatii din astea , din surse de genul asta se alimenteaza unii care zic fel si fel de lucruri despre vaccin spre exemplu.

  18. #18
    Banned ionut87_bili's Avatar ionut87_bili reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-06-2009
    Locaţie
    drumuri si poduri
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    196
    Mesaje bazar
    620
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    eu nu intaleg de ce se mai omoara cu faimoasele texte inscriptionate pe pachetele de tigarii sau fel si fel de taxe pt vicii...eu nu prea credsi daca ar fii adevarat ar fii vai de mama noastra...nu mai vorbesc de copiii nostri
    oamenii incep sa inebuneasca de pe o zi pe alta...

  19. #19
    VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,732
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Eu nu stiu ce fumeaza nenii cand le scot la modul asta, da' vreau si eu. Am citit 2-3 paragrafe. De ajuns.

    /later edit: am zis sa nu fiu ignorant si am citit.

    1. de ce e nevoie de imbolnavirea populatiei prin alimente continand tot felul de prostii, cand oricum 70% din noi cumpara produse farmaceutice? N-ar fi mai simplu sa ne decimeze fara sprijinu Codexului?
    2. "Medicina naturista va fi interzisa" -> atunci de ce medicii au inceput sa accepte si practicile naturiste, de ceva vreme?
    3. "vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica" -> scopul nu era sa ne imbolnavim, de ce trebuie ingreunat procesul?
    Last edited by alleks; 01-02-2010 at 02:07.

  20. #20
    Newcomer Snow_ball's Avatar Snow_ball reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    26
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Aiurea!!! terminati ma cu prostiile .\voi credeti tot ce vedeti scris pe net?daca vor sa scape de populatie o sa o faca prin alte metode.Gandeste putin in legatura cu interzicerea anumitor alimente si bla bla....s-ar forma un haos,revolte si altele.Nu e mai simplu sa-i vaccinezi(a..k.a gripa porcina,a.k.a hepatita) si sa scapi de ei lejer
    Fac si eu o stire socanta : Cutremurul din haiti nu a fost natural..a fost prods de teroristi sa imputineze lumea ....merge?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: