CEL MAI FRUMOS MECI


  1. #1
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

    CEL MAI FRUMOS MECI

    Bai fratilor am vazut cel mai frumos meci al campionatului Urziceni- Dinamo 4-4 . Dorinta de victorie la amandoua ekipele ,reusite frumoase ,suspans pana la final ,ce mai un meci cum ar trebui sa fie toate . As fi vrut sa ia bataie cainii da e bine si asa .Felicitari si nota 10 Universitatii pt victoria de la Rapid .Hai Craiova

  2. #2
    Newcomer MARCA's Avatar MARCA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    26
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Am fost si eu incantat de meciul celor de la Unirea Urziceni impotriva Cainilor din Stefan cel Mare. Urzicei sar putea zice ca a avut noroc noroc deorece Emil Dolha a comiso cam grav decisiv la mai multe faze..


    @

    Despre meciul Craiovei in Giulesti... In sfarsit mai adunam si noi puncte pentru a juca si la anu in Liga1..bravo baieti felicitari voua , iar roata se intoarce dupa ce au pierdut atatea meciuri in prelungiri in sfarsit norocul pare sa fie si de partea noastra !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: