Jean Claude vann Damme in ring pe reguli de K1


  1. #1
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

    Jean Claude vann Damme in ring pe reguli de K1

    Va vine sau nu sa credeti dar asa e ,cititi aici Prima pagină de ştiri sport ASport.ro
    FIGHT » K1
    Jean Claude van Damme se bate pe 11 aprilie cu Somluck Kamsing

    După lungi discuţii, celebrul actor Jean Claude van Damme a semnat contractul pentru o luptă pe stil de K-1 cu thailandezul Somluck Kamsing, fost campion mondial de box amator.
    Jean Claude van Damme se bate pe 11 aprilie cu Somluck Kamsing


    Van Damme (50 de ani), multiplu campion mondial la karate şi kickboxing, are 22 de meciuri şi douar două înfrângeri. Totuşi, ultimul său duel a avut loc în anul 1982, chiar înainte de a deveni vedetă de cinema.

    Adversarul său, thailandezul Somlcul Kamsing este o legendă în ţara sa după ce în anul 1996 a cucerit medalia de aur la box amator, categoria uşoară, la Jocurile Olimpice de la Atlanta. Are în total, participări la patru ediţii ale Olimpiadelor.

    În vârstă de 37 de ani, acesta are deja trei lupte în kickboxing, disputate între 2000 şi 2005, având palmares pozitiv: două victorii şi o remiză.

    "Meciul ăsta poate să arate cât de reale sunt filmele de la Holywood", a spus Van Damme, cu ochii în lacrimi după semnarea contractului.

    Conform presei internaţionale, celebrul meci va avea loc pe 11 aprilie la Moscova sau Las Vegas.
    Last edited by TYSON; 21-12-2010 at 19:35.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: