Craiova: Hoţi de acumulatori de maşini, prinşi la „treabă” în Brazda lui...

Craiova: Hoţi de acumulatori de maşini, prinşi la „treabă” în Brazda lui Novac

697
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Doi minori şi un tânăr de 18 ani au fost prinşi de poliţie, după ce un craioveam a anunţat prin 112 că persoane necunoscute i-au sustras, în noaptea de luni spre marţi, bateria acumulator de la autoturismul pe care îl avea parcat în cartierul Brazda lui Novac.

Poliţişti de la Secţia 4 Craiova au făcut verificări în zonă şi au depistat trei tineri, care, la vederea echipajului de poliţie, au încercat să se sustragă fugind. Poliţiştii au procedat la urmărirea şi prinderea acestora, fiind identificaţi în persoana lui O. COSMIN, 18 ani, M.L, 17 ani şi V.G, 13 ani, toți din Craiova.

Oamenii legii au mai aflat că, în aceeaşi noapte, cei trei au mai sustras cinci acumulatori de la vehicule parcate în cartierul Brazda lui Novac din Craiova, prejudiciul fiind recuperat şi restituit părţilor vătămate.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de O.COSMIN şi M.L. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind reţinuţi pentru 24 ore.

Cei doi craioveni au fost introduşi în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1254

    Au inceput cam multe spargeri prin Brazda/////////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    496

    Poate sa gandesc si cei de la sectia nr.2 sa-si faca treaba ca s-au facut atata plangeri in zona fratii buzesti – liceul de arta .

    Yo!
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    29

    Se fura ca-n codru in orasul asta, acum 2 zile mie mi-a disparut bicicleta legata cu antifurt cat degetul mare de gros, din scara blocului. Bloc cu interfon, precizez. Aveti mare grija, nu mergeti pe ideea ca „mie nu mi se poate intampla”. O sa vedeti cand vi se intampla cum se schimba perceptia automat. Mai bine sa fii prea precaut decat sa ramai cu degetul in gura.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.