Olguța a pus ”gând rău” fântânilor lui Solomon

Olguța a pus ”gând rău” fântânilor lui Solomon

3.106
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,67)

Municipalitatea din Craiova este în căutarea unor soluții pentru modificarea câtorva dintre fântânile arteziene din oraș. Motivul: instalațiile sunt de proastă calitate, cam scumpe la întreținere, iar iarna ”hibernează”. 

ciuperca 1 mai

Ca și în cazul statuilor de bronz pe care Primăria Craiova vrea să le amplaseze în centrul istoric, modelul acestora va fi ales în urma unui concurs de soluții, iar autoritatea locală speră să găsească formula potrivită pentru a schimba fața artezienei de la Doljana, fântânii muzicale din Piața ”Mihai Viteazul”, precum și înfățișarea ”Ciupercii” din 1 Mai.

Asta pentru că, spune primarul Olguța Vasilescu, acestea au adesea nevoie de ”cârpeli” pentru că multe dintre piesele și instalațiile lor sunt ”numai chinezării”.

Municipalitatea este nemulțumită că, anual, costurile pentru întreținerea fântânilor se ridică la 60.000 de lei, în condițiile în care unele piese necesare reparațiilor sunt greu de găsit. ”Materialele și instalațiile au început să cedeze tot mai des, iar piesele care trebuiesc schimbate nu se găsesc. Intenția noastră este – în cazul în care vom găsi o soluție viabilă în urma concursului de idei – să le modificăm, astfel încât să reducem cheltuielile, dar să le și înfrumusețăm”, a precizat Ionuț Pârvulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

În cazul în care niciuna dintre variante nu va fi pe placul autorității locale, o ultimă soluție este demolarea lor.

Sursa foto: trilulilu.ro; hiwaters.ro



24 COMENTARII

  1. #21
    A%%
    Oldtimer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1334

    Nimic nou după fântânile și statuile lui Solomon: ceșcuțe de frunze cumpărate pe zeci de mii de euro de Olga (elefanți de 7500 de euro/buc- 2000 în alte țări, mai bogate ca noi) , statui etc
    Acolo sunt banii, la ei în buzunare.
    La noi sunt șomajul, spitalele infecte populate de hoți, școlile de doi bani, judecătoriile populate de căpușe, părăsirea țării etc.

  2. #22

    Mesaje

    […] poate. Totul e să se vrea. Ar putea să îndrepte o parte din fonduri către reabilitarea pieței Mihai Viteazu, care costă acum undeva la […]

  3. #23
    Member
    Data de inscriere
     10-05-2012
    Mesaje
    146

    Mai pune o statuie dezbracata in locu fantani arteziene si gata,ne rezolva pe toti. Nu-i corect sa distruga fantanile ca n-au bani de intretinere,normal trebuie sa ceara parerea cetateniilor orasului ,ca nu doar ea se plimba prin centru,nu-i orasul iei !

  4. #24
    Junior
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    69

    mai sunt bani de tocat??????????????mai bine siar indrepta atentia catre periferi cu bani pe care vrea sa ii cheltuie craiova nu inseamnadoar centru

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.