Craiova: Salubritatea a început dezinsecția în zona lacurilor

Craiova: Salubritatea a început dezinsecția în zona lacurilor

890
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Zonele cu mediu propice pentru apariția țânțarilor sunt primele pe lista SC Salubritate Craiova. Lacul din Parcul Romanescu, cel din Grădina Botanică, Lacul Tanchiștilor și cel din Valea Fetii sunt, pentru început, locurile unde se intervine cu substanțe pentru combaterea insectelor, urmând ca apoi să acționeze în spațiile verzi. Din cauza ploilor, autoritățile s-au văzut nevoite să amâne operațiunile, întrucât efectul substanțelor ar fi fost anulat.

Timp de zece zile (6-16 iunie a.c.), dar în funcție de evoluția meteorologică, angajații Salubrității acționează în zonele unde apar focarele de insecte.  Pentru campania de dezinsecție sunt folosite substanțe cu spectru larg de acțiune, avizate de Ministerul Sanatații.

Operațiunea se va desfașura pe o suprafață totală de peste 700 de hectare, în funcţie de condiţiile meteorologice existente. Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Craiova trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare, în vederea evitării contactului cu substanțele folosite„, au anunțat reprezentanții SC Salubritate Craiova.



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1281

    Decat deloc este bine si acum//////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2762

    super.scapam de tantari si capuse

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    144
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    super.scapam de tantari si capuse

    Pentru căpușe este altă saramură. Bine că măcar se taie iarba…

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-11-2009
    Mesaje
    36

    cam tarziu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.