Concurs de Mecatronică şi Robotică, la Facultatea de Automatică din Craiova

Concurs de Mecatronică şi Robotică, la Facultatea de Automatică din Craiova

4.319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Departamentul de Mecatronică al Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică, din cadrul Universităţii din Craiova, organizează vineri, 13 iunie  2014, Ediţia Regională Pilot a Manifestarii Mecatronică şi Robotică.

Manifestarea regională este un concurs dedicat ştiinţei şi tehnicii, prin intermediul căruia se doreşte antrenarea, iniţial la nivel regional, iar în perioada următoare la nivel naţional, a unui număr cât mai mare de tineri din întreaga ţară, cu scopul de a le stimula şi dezvolta creativitatea şi spiritul inovativ prin promovarea conceptelor complexe de mecatronică şi robotică.

La această competiţie vor participa tineri din instituţiile de învăţământ din regiunea Oltenia: Universitatea din Târgu Jiu, Universitatea din Piteşti şi Universitatea din Petroşani, cu echipe formate din trei studenţi, care vor avea ca sarcină de concurs asamblarea si programarea un sistem mecatronic de tip structura robotică conform unui protocol de lucru stabilit de comisia de concurs.

Durata acestei probe va fi de 3 ore.

Deschiderea acestei manifestari va avea loc la ora 11.00, în sala de Consiliu a Facultatii de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova, Bulevardul Decebal nr. 107, iar la ora 12.00 va începe proba de concurs.

Foto: robotics.ucv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.