Salubritatea continuă dezinsecția în cartierele craiovene

Salubritatea continuă dezinsecția în cartierele craiovene

713
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

SC Salubritate Craiova SRL continuă campania de dezinsectie pe raza municipiului Craiova, campanie care a inceput pe 2 iunie 2014 cu dezinsectia lacurilor din Parcul Nicolae Romanescu, lacul Tanchistilor, lacul Valea Fetii, Lacul Facai si cel din Gradina Botanica, fiind acoperita o suprafata totala de 450.000 mp. 

In functie de conditiile meteo, in perioada urmatoare se va actiona si in celelalte cartiere ale Craiovei dupa graficul vizat de DSP Dolj dupa cum urmeaza: in noaptea de 11 iunie zonele verzi din cart Brazda lui Novac, 12 iunie cartier Calea Bucuresti, 13 iunie Cartier Lapus si Lapus Arges si B-dul Decebal, Calea Bucuresti cu peluzele laterale, 14 iunie B-dul Dacia si cartier Rovine, 15 iunie continuare cartier Rovine cu Piata Garii B-dul Carol si str. Bariera Valcii, in data de 16 iunie se va actiona in cartier George Enescu si actiunea va continua si in data de 17 iunie cu B-dul Nicolae Titulescu, Parc Cornitoiu, Cimitir Nord, Sineasca.

Incepand cu data de 5 iunie activitatea de dezinsectie, dupa actiunea din Gradina Botanica, s-a extins in cartierele Craiovei mai exact in Valea Rosie, zonele verzi de pe strazile Spaniei, Caracal, General Magheru , Imparatul Traian si zonele verzi din cartierul Sarari. A fost acoperita o suprafata de circa 502.000 mp.

In data de 6 iunie s-a actionat in cartierul 1 Mai, la zonele verzi de pe B-dul Stirbei Voda si Cimitirul Ungureni, acoperinduse o suprafata totala de 433.000 mp.

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile activitatea de dezinsectie a fost reluatape 9 si 10 iunie in cartierele Craiovita Noua, Calea Severinului (zonele verzi si peluzele centrala si laterale) si zonele verzi de pe strazile Raului, Brestei, B-dul Olteniei cu peluza laterala si centrala (suprafata totala de 1.933.800 mp).

Ca de fiecare dată, SC Salubritate Craiova SRL va folosi în cadrul intervențiilor substanțe cu spectru larg de acțiune, avizate de Ministerul Sănătății. Operațiunea se va desfășura pe o suprafață totală de 700 de hectare, în funcție de condițiile meteorologice existente.



6 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2795

    un lucru foarte bun.sa fie peste tot.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1321

    foarte bine daca mai ploua mult muncesc degeaba

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2391

    hai si in 1mai

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    5799

    Dezinsectia trebuie facuta regulat, nu doar odata

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-08-2010
    Mesaje
    0

    cred ca ce se face este caracteristic Olgairopaganda pe eteape cu rezultate ZERO.cred ca tot ce inseamna aceste cheltuieli se putea face o actiune aeriana cu o firma specializata si intr-o singura pulverizare se acoperea toata Craiova si zona limitrofa,aceasta actiune trebuind repetata la intervale regulate asa cum recomanda si specialistii in domeniu,nu cei de la administratia locala(de la salubritatea olgutei).ce facem noi este ce fac si concitadinii nostrii,ne mutam tantarii dintr-un cort in altul.pe langa faptul ca raman nevizate destule zone sensibile ale craiovei,balti,parcuri,groapa de gunoi si alte zone adiacente,trebuie avut in vedere si faptul ca tantarii nu stau doar in zone rezidentiale si doar ala firul ierbii,ei mai si zboara!SUNTEM PRAF SI DE RAHAT!

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1256

    Olga…pleaca!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.