Craiova: Incendiu stins de pompieri, pe Str. Caracal

Craiova: Incendiu stins de pompieri, pe Str. Caracal

1.181
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a  fost solicitat să intervină cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Craiova, pe Str. Caracal,  într-un spaţiu comercial al unei societăți comerciale.

Incendiu

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, la sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mase plastice cu degajare mare de fum, existând posibilitatea de propagare la vecinătăți. În urma acestuia, au ars tavanul din PVC pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp, un filtru de cafea (espresor), un aparat de produs gheaţă, un bax de şerveţele, un bax de cornete  pentru îngheţată și un raft din lemn.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

De asemenea, Secţia Pompieri Segarcea a fost solicitată să intervină cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa dintr-o gospodărie din comuna Cerăt, Str. Lipovului. Până la sosirea gărzii de intervenţie, incendiul a fost lichidat de proprietar. În urma acestuia, au ars acoperişul magaziei confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, aproximativ 500 kg lemne de foc, aproximativ 200 kg plante furajere (fân).  Cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

Foto: ISU Oltenia



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.