PDL și PNL se-nfrățiră la Dolj

PDL și PNL se-nfrățiră la Dolj

729
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

PNL și PDL, filialele de la Dolj, au bătut, ieri, palma, în conferința comună a Consiliul de Coordonare al PDL Dolj și a Delegației Permanente a PNL Dolj. Pe scurt, cele două și-au dat mâna oficial pentru construirea partidului de dreapta. Scopul: pornesc împreună la drum pentru a ”rupe mantaua roșie” din Dolj, pentru a trimite la președinție un candidat pentru a lua primăriile, consiliul județean și consiilie locale”, după cum a apreciat președintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu.

La rândul lui, președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a afirmat că la Dolj au fost luate ”mai multe decizii de unitate”, în contextul în care, nu cu multă vreme în urmă, o parte însemnată de liberali fie a părăsit cu acte barca galbenă imediat după ruperea de PSD, fie și-a mărturisit susținerea pentru Guvernul Ponta.

Ne vom valida când vom câștiga alegerile locale din 2016 și vom reuși să rupem mantaua roșie din acest județ. Nu va fi simplu, dar eu am o speranță în urma discuțiilor dintre noi. Nu sunt probleme între noi (peneliști și pedeliști n.r.)”, a spus Marian Jean Marinescu.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    987

    ciorba!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1333

    Pai da ne mutam unde este mai bine cand dusmani cand prieteni //////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.