CS Universitatea Craiova a obţinut promovarea în Liga I

CS Universitatea Craiova a obţinut promovarea în Liga I

711
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a confirmat ieri dreptul de promovare în Liga I al formației CS Universitatea Craiova, care a ocupat primul loc în Seria a II-a a ligii secunde, la finalul sezonului trecut.

Comisia de Disciplină a FRF a respins cererile formulate de Asociația Club ASA 2013 Târgu Mureș și de Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, astfel încât echipa Craiovei este în prima divizie”, precizează site-ul oficial al clubului.

„Promovarea cucerită pe merit sportiv, pe teren, a fost confirmată astăzi (miercuri, 18 iunie n.r.) şi din punct de vedere regulamentar. Comisia de Disciplină a FRF a respins cererile formulate de Asociația Club ASA 2013 Târgu Mureș și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, astfel încât echipa Craiovei este în prima divizie.

Astfel, din noul sezon, suporterii olteni vor putea lua din nou parte, pe stadionul „Ion Oblemenco“ la derby-urile tradiţionale cu Steaua ori Dinamo. Aşteptarea a luat sfârşit. Renaştem împreună!”, a transmis Clubul.

CSM Rm. Vâlcea anunțase că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne o eventuală decizie favorabilă clubului CS Universitatea Craiova, vâlcenii vizând locul craiovenilor în Liga I.

Foto: csuc.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.