Calafat: A achitat taxa de pod cu o bancnotă de 200 €...

Calafat: A achitat taxa de pod cu o bancnotă de 200 € falsă

1.947
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au întocmit dosar penal unui cetăţean polonez care a achitat taxa de pod cu o bancnotă de 200 euro falsă.

Cetăţeanul polonez Marcin S., în vârstă de 24 ani, aflat la volanul unui autocamion cu remorcă marca DAF a ajuns, ieri după-amiază, în vama Calafat, pe sensul de intrare în ţară. „După efectuarea controlului de frontieră, lucrătorii noştri au fost sesizaţi de către casierul de la casa de taxare că şoferul camionului a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro care prezenta suspiciuni de fals. Acesta a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă, el achiziţionând-o în urmă cu câteva zile de la o casă de schimb valutar„, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Dolj, subcomisar de poliţie Dănuţ Rudăreanu.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-06-2014
    Mesaje
    2

    Gibonii nostrii ii dau cu suspendare la cat ii duce…

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-05-2008
    Locatie
     craiovitza
    Mesaje
    56

    Doar nu era bou sa se duca la politistii de frontiera cu o bancnota falsa )

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2524

    Clar ca nu a stiut ca e falsa.. ar fi culmea sa ii faca gibonii nostrii dosar penal..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2418

    probabil ca nu a stiut

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1370

    Cred ca a luat bacnota fara sa stie ca este falsa chiar asa sa aibe tupeu sa o dea la frontiera ori prost ori prost////////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.