Dolj: Nu se eliberează acte de identitate timp de cinci zile

Dolj: Nu se eliberează acte de identitate timp de cinci zile

665
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor (DPCEP) Dolj a anunțat că, în perioada 23-27 iunie, la Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor nu pot fi soluţionate cereri de eliberare a actelor de identitate.

Motivul: Se lucrează la un nou sistem naţional integrat de introducere şi actualizare a informaţiilor legate de evidenţa persoanelor, după cum se precizează într-un comunicat de presă al DPCEP.

Astfel, cererile care vor fi primite în această perioadă se vor soluţiona după data de 30 iunie, cu excepţia celor pentru înscrierea menţiunii de stabilire a reşedinţei și a celor depuse de persoane aflate în situaţii deosebite care nu dețin acte de identitate valabile.

Persoanele care au depus deja cereri sau vor depune astăzi nu vor fi afectate de această situaţie, ci, dimpotrivă, vor fi avantajate, întrucât Serviciile publice comunitare locale de Evidenţă a Persoanelor trebuie să asigure soluţionarea tuturor cererilor primite până la data de 20 iunie a.c., urmând ca actele de identitate să fie eliberate după data de 23 iunie a.c. fără nici un fel de restricţie.



3 COMENTARII

  1. #1
    ignor retarzii
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Mesaje
    775

    Unde se poate vedea comunicatul ca nu il gasesc?

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1376

    Mda probleme cu softul/////////////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-05-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    455

    daca in aceeasi perioada de timp de 5 zile salariatii dpcep nu ar avea acces la cardul de salarii pe motiv ca se schimba softul de la banca ce ar zice? mai ales ca nici nu lucreaza.

    Nobody remains virgin. Life fucks everyone.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.