Președintele PPDD Dolj, Mihai Cilibiu, noul șef al OCPI Dolj

Președintele PPDD Dolj, Mihai Cilibiu, noul șef al OCPI Dolj

1.159
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Mihai Cilibiu, șeful PPDD Dolj, a fost numit la conducerea Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, după ce partidul lui Dan Diaconescu a ajuns la un acord, nedefinitivat încă la nivel național, cu PSD. Este pentru prima dată când un ppdd-ist este numit politic la șefia unei instituții publice. ”E o numire firească”, a apreciat Cilibiu, precizând că are studii în domeniu, dar și experiența funcțiilor de conducere.

E o numire pe care am acceptat-o cu acordul conducerii centrale a PPDD, după discuții în plan local cu colegii de la PSD. Noi, cei 72 de consilieri județeni și locali din Dolj, am avut și până acum o colaborare în sensul bunei guvernări locale cu cei de la PSD, chiar dacă nici la CJ Dolj și nici în consiliul municipal nu e neapărată nevoie de voturile PPDD pentru obținerea majorității. Sperăm să colaborăm în cotinuare și în ultimii doi ani de mandat rămași. E o numire firească, având în vedere studiile pe care le am și experiența pe care am dobândit-o în mediul privat în 12 ani în care am îndeplinit funcții de conducere, inclusiv în companii multinaționale. Sunt mândru că pot să contribui la bunul mers al lucrurilor într-o instituție în care se simțea nevoia unei revigorări a activității. Eu vreau să fac performanță la OCPI și, după părerea mea, se va face un pas înainte”, a declarat Mihai Cilibiiu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     01-02-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    96

    Ce sa-i uram noi?!… Sa-si faca cadastru la groapa, lui si tuturor nenorocitilor care ne conduc. Si mai mult, sa faca si pt aia care ii tot voteaza de ani buni… Ne meritam soarta. Suntem un popor de giboni ordinari. Cel mai bun ex e la noi, la olteni. I-am pus in functii acum doi ani, ne-au masacrat efectiv… Poi ne-am desteptat noi?! Nu, ca niste bizoni de turma i-am votat si anul asta. Doamne, mai da un potop!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    854

    Aparatorul poporului Dan Diaconescu a semnat un contract cu PSD aka caracatita. Se duce de rapa tara.
    Sper sa iasa si idiotii care i-au votat in strada, cand o sa moara de foame dupa nspe mii de taxe.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.