Dolj: Elevii din Fărcaș și Goiești, sprijiniți să-și continue studiile

Dolj: Elevii din Fărcaș și Goiești, sprijiniți să-și continue studiile

1.461
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cel puțin 220 de copii din localitatile Goiesti si Farcas din Dolj vor fi susținuți să rămână în sistemul educational, printr-un proiect lansat, ieri, de Fundația ”Adina Stiftelsen”, intitulat sugestiv „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!”.

DSC_0085

Evenimentul de lansare s-a bucurat de prezența unor factori de decizie din Consiliul Județean Dolj, respectiv secretarul județului, Gheorghe Barbarasă,  directorul OIR POSDRU S- V Oltenia, Călin Daniel, directorul  C.J.R.A.E , Marinela Dumitrescu, responsabili din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Prefectura Dolj, DGASPC Dolj, scolile partenere în proiect (Goiesti si Farcas), DJST Dolj, Baroul Dolj, asociatii  active in domeniul educational la nivel local- Crucea Rosie, Europrotector, World Vision, cadre didactice si, nu in ultimul rand, copii si tineri beneficiari ai proiectelor Fundatiei Adina Stiftelsen.

DSC_0131

Proiectul se va desfășura în intervalul mai 2014 – aprilie 2016, cu finantare prin granturile SEE 2009- 2014, in cadrul Fondului ONG în România. Prin acest demers, copiii si tinerii aflati in dificultate vor fi ajutați să-si dezvolte abilitatile si competentele, pentru a putea duce o viata decenta, autonoma. Rezultatele proiectului vor viza in principal schimbari cantitative si calitative in ceea ce priveste serviciile educationale si serviciile de consiliere parentala, inclusiv prin testarea a doua concepte noi in Romania – „Gradinita deschisa” si „Home Start”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1363

    Foarte bine sunt multi copii care nu au posibilitate sa mearga la scoala///////////////////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Mesaje

    […] a fost unul de succes fiind promovat in media locala. (Craiova Forum , televiziunea Digi 24 Craiova – emisiunea “Voluntar de profesie”/23.06.2014 […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.