Doi tineri, prinși la furat într-un magazin din Craiova

Doi tineri, prinși la furat într-un magazin din Craiova

617
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un minor de 13 ani și un tânăr de 19 au fost prinși în flagrant de poliţişti şi jandarmi când cei doi încercau să sustragă bunuri dintr-un magazin situat pe Strada ”Dezrobirii”. 

oamenii legii au fost sesizați, azi-noapte, că, în zona unui imobil de pe Strada Dezrobirii din Craiova, se află doi tineri cu un comportament suspect.  La fața locului au ajuns două echipe mixte de siguranţă publică formate din poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. Ajunşi lalocul indicat au observat doi tineri care au fugit din incinta unui magazin, al cărui lacăt de siguranţă l-au rupt.

Poliţiştii şi jandarmii au procedat la urmărirea celor doi tineri, reuşind astfel prinderea acestora, ocazie cu care au fost conduşi la sediul secţiei, fiind identificaţi în persoana lui S.G., 13 ani și O.GHEORGHE, 19 ani, ambii din municipiul Craiova.

Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2545

    Lipsa de bani, lipsa de educație + instabilitatea socială duc la fapte de genu’

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     19-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1039

    S-au tras si focuri de arma (vreo 4-5). Eram pe geam cand i-au alergat, nu am vazut f bine din cauza vegetatiei, dar i-am auzit cand strigau sa se opreasca si „CULCAT!”.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.