Dolj: Din nou, ploi și vijelii!

Dolj: Din nou, ploi și vijelii!

470
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De la ora 12.00 a intrat în vigoare o nouă avertizare meteo Cod galben de ploi, atenționare valabilă până mâine dimineață, pentru toată țara. 

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că instabilitatea atmosferică va fi accentuată în regiunile vestice şi sud-vestice, în această dup-amiază, iar deseară și la noapte şi în restul teritoriului.

Vor fi averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Îndeosebi în sud-vest, centru şi nord-est, cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 50…60 l/mp.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1403

    Ploua de trei luni ne miram de clima daca am defrisat tot si in continuare cu autoritatile si hoti mana in mana se taie incontinu asta meritam

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2549

    O sa fie caldura desertica.. apoi ploi.. apoi iar caldura desertica apoi iar ploi.. Oricum avem 2 anotimpuri.. O sa fie anotimpul musonic.. si anotimpul uscat..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.