Proiectul pentru zona de relaxare de sub pasajul suprateran al Craiovei a...

Proiectul pentru zona de relaxare de sub pasajul suprateran al Craiovei a fost votat

1.259
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,60)

Aleșii locali ai Craiovei și-au dat, azi, votul pentru realizarea proiectului privind amenajarea unor spații de relaxare pe cei circa 4.000 de metri pătrați de sub pasajul suprateran (detalii AICI). Hotărârea Consiliului Local nu a trecut însă fără observații din partea unora dintre aleșii municipali. Amenajarea va fi gata în trei luni.

Pavel Badea a vrut să afle de ce nu au fost alese culorile alb-albastru pentru stratul de cauciuc granulat, iar Marian Vasile, care a votat împotriva proiectului, a întrebat de ce a fost aleasă culoarea roșie.

Răspunsul a venit chiar de la primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care a adus argumente de ordin estetic. ”Nu se potrivește cu ceea ce avem în oraș, pur și simplu, alb-albastrul nu se pupă, din păcate, cu amenajările, cu vegetația, oricât ne-am fi dorit asta.  Nu este estetic, de aceea am ales roșul”, a explicat edilul-șef al urbei.

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-08-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    48

    Se asorteaza cu parul primaritei culoarea rosie!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    377

    da, ca rosul de potriveste perfect cu vegetatia. cred ca intr-adevar s-ar fi potrivit mai bine alb-albastru, mai ales ca luminile de sub pasarela sunt albastre.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     06-11-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    158

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-12-2009
    Mesaje
    16

    locuri de munca avem de aia au votat sa se faca spatiu de relaxare sa ne relaxam dupa munca…nu-i normala olguta…parca si-ar face gradina acasa la ea , da o gramada de bani pe statui spatii de relaxare si alte prostii…in rest le avem pe toate astea ne mai lipseau…i-as recomanda un control la un psihiatru…poate chiar crede ca e craiova ei

  5. #5
    Moderator
    Data de inscriere
     28-06-2009
    Mesaje
    3765

    Nu imi dau seama cum ar putea cineva sa se relaxeze acolo, in mijlocul traficului. Daca cineva ar vrea sa se relaxeze s-ar duce in parc, unde e aer curat si liniste.
    „Pavel Badea a vrut să afle de ce nu au fost alese culorile alb-albastru” – si eu ma intreb acelasi lucru.. plus ca nu mi se pare tocmai potrivita explicatia Olgutei, nici rosul nu se potriveste cu absolut nimic. Daca asta este culoarea pe care ea o prefera, trebuie sa se gandeasca mai intai ca amenajeaza pentru oras, nu pentru ea, si culorile care ne reprezinta sunt Alb-Albastru.
    Oricum, multi bani aruncati fara rost..

    The only person you should try to be better than is the person you were yesterday.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.