Craiova: Peste 650 mașini controlate și 750 persoane legitimate, în urma unor...

Craiova: Peste 650 mașini controlate și 750 persoane legitimate, în urma unor filtre auto

717
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi poliţişti criminalişti şi jandarmi au acţionat, ieri, pe principalele artere rutiere din municipiu, fiind astfel instituite 17 filtre auto.

În cadrul activităţilor desfăşurate a fost  controlate în trafic peste 650 autovehicule şi legitimate peste 750 persoane, astfel fiind aplicate 193 sancţiuni contravenţionale de peste 29 000 lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 5 permise de conducere, iar 5 certificate de înmatriculare au fost retrase; precum şi 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Printre persoanle controlate s-a numărat și un minor de 15 ani care a fost depistat pe Bvd Ştirbei Vodă, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar penal.

Totodată, un bărbat de 41 de ani, din Craiova a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în regim TAXI, pe Bvd. Decebal, făra a elibera bon fiscal clientului la finalul cursei, făra a avea afișate la loc vizibil tarifele și ecusonul cu fotografia conducătorului auto. De asemenea, lampa taxi era scoasă din funcțiune şi nu a avut asupra sa atestatul și certificatul de înmatriculare. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1419

    Sa dea bulgaroaicele afara

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.