(Foto) Trupa „Dance Show 39” din Craiova a câștigat Cupa Europeană de...

(Foto) Trupa „Dance Show 39” din Craiova a câștigat Cupa Europeană de Dans Modern 2014

1.483
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
„Dance Show 39” este trupa de dans modern sportiv a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Craiova și s-a întors victorioasă de la Cupa Europeană de Dans Modern Sportiv ”European Dance Cup 2014”, competiție desfășurată în Ungaria – Budapesta Soroksar în perioada 26-29 iunie 2014.
dans modern
Elevii au obținut 10 cupe europene, 6 locuri I și 4 locuri II la cele zece categorii la care au intrat în competiție: Ballroom Show Mini Formation, Ballroom Show Youth Formation, Carribean Latin Show Mini Formation, Carribean Latin Youth Formation, Ballroom Show Mini Couple, Ballroom Show Youth Couple, Carribean Latin Show Mini Couple, Carribean Latin Show Youth Couple, Small Group Youth,  Ethnic Folk Riser Formation.
A fost o competiție acerbă, lupta pentru locurile I și II fiind dată, aproape de fiecare dată,  între România și Ungaria. Perseverența, talentul și dorința de a câștiga cea mai înaltă treaptă a podiumului a fost atuul copiilor de la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu” care le-a garantat succesul„, a declarat director, prof. Alina Peta.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.