Calafat: Pistol cu gaze marca RECK descoperit în vamă, la un austriac

Calafat: Pistol cu gaze marca RECK descoperit în vamă, la un austriac

859
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean austriac care intenţiona să introducă ilegal în ţară un pistol cu gaze şi un încărcător cu 5 cartuşe fără documente legale.

Cetăţeanul austriac Hammer W, în vârstă de 57 de ani, s-a prezentat aseară, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în interiorul microbuzului, sub o saltea de dormit, un pistol cu gaze marca RECK, de calibru 9 mm, prevăzut cu un încărcător care avea 5 cartuşe cu gaze. Cetăţeanul austriac nu poseda documente de provenienţă şi nici autorizaţie de introducere în ţară pentru pistol şi muniţie, a căror valoare este de 150 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Dolj, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu

Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi cartuşele în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.