”AutoMoto Tuning Arena”, în parcarea Electroputere Parc Craiova

”AutoMoto Tuning Arena”, în parcarea Electroputere Parc Craiova

917
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

“AutoMoto Tuning Arena” este un eveniment destinat pasionatilor de masini, motoare si distractie. El va avea loc in acest weekend (4 – 6 iulie) in parcarea Electoputere Parc Mall.

Cele mai frumoase masini din Craiova vor putea fi văzute, timp de trei zile, în cadrul evenimentului. Pe lângă faptul că acestea vor fi prezentate de proprietarii lor, care au făcut investitii considerabile pentru a arăta așa, cei mai curajosi vor oferi demonstratii de drift. La fel și pasionatii de motociclete, care vor avea  zona lor.

screenshot.42Organizatorii au pregatit multe surprize vizitatorilor. Spre exemplu, pentru prima data, craiovenii vor avea parte de o demonstratie de acrobatie pe motociclite, oferita de o echipa de le Moto Stunt Bucuresti, iar hostessele vor incinge atmosfera cu incitante show-uri “Sexy Car Wash”. De asemenea, pentru prima data, vizitatorii vor avea parte si de o prezentare speciala oferita de Clubul “AirSoft Craiova”.

Invitata speciala a evenimentului este Dj Harra, ea fiind responsabila, impreuna cu Dj Willy si  Dj Raen, sa asigure ambientul muzical si ritmul pentru petrecerile din fiecare seara pana tarziu in noapte.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.