Percheziții la doi doljeni bănuiți că au furat pesticide de la Timișoara

Percheziții la doi doljeni bănuiți că au furat pesticide de la Timișoara

622
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cele două descinderile  au avut loc, vineri, la doi bărbați de 28 și 29 de ani, ambii din localitatea Afumați, județul Dolj, angajați ai unei societăți comerciale din Timișoarade, ambii bănuiți de comiterea mai multor furturi de pesticide de la locul de muncă. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale — I.P.J. Timișau ridicat 25 de litri de substanțe pesticide de la domiciuliul unui dintre aceștia.

Cei doi bărbați ar fi sustras, în perioada aprilie — iunie a.c., din incinta societății, substanțe pesticide, în valoare de peste 18.000 de lei. La domiciliul unuia dintre bărbați, polițiștii au găsit 25 de litri de substanțe pesticide susceptibile a fi sustrase, întreaga cantitate fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1449

    Aveau si ei nevoie de bani de concediu

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2879

    mare lucru.firma era la zi cu banii?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3135

    Au incercat si ei sa si mareasca salariul singuri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.