Craiova: Bebeluș de o zi, găsit în scara unui bloc din Valea...

Craiova: Bebeluș de o zi, găsit în scara unui bloc din Valea Roșie

621
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Copilul, o fetiță, care are numai o zi de la naștere, a fost găsit învelit într-un cearșaf, în care s-a găsit și un bilet pe care era scrisă data naşterii.

Bebeluşul a fost transportat la spital și a fost internat la secţia de Neonatologie, starea lui de sănătate fiind bună. Poliția o caută pe femeia care i-a dat naștere, aceasta riscând să fie decăzută din drepturile părinteşti, dar şi să îşi petreacă următorii doi ani în spatele gratiilor.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului“, a precizat Amelia Căprărin, purtătorul de cuântal IPJ Dolj. 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2616

    Al catelea este pe anul asta? In primul rand este vina celor care au condus tara din 1989 si pana acum.. FRAIERILOR GENOCIDUL NU SE PRESCRIE NICIO DATA. Voi ati facut genocid in aceasta tara din 89 si pana acum. O sa platiti pentru asta cat mai curand !!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Locatie
     a°¦a±‚a°°a°‚a°—a°¾ a°‡a°‚a°Ÿa°¿ a°¨a±a°‚a°¡a°¿
    Mesaje
    133

    Corect !

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1454

    La puscarie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2872

    asta e mama?nu cred.de ce nu la dus la stat si gata?daca murea prin scari?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.