Craiova: Bărbat reținut după ce a primit 60.000 € pentru a influența...

Craiova: Bărbat reținut după ce a primit 60.000 € pentru a influența decizia unor magistrați

722
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ion Drăgușin, zis ”Sile”, a fost denunțat la DNA – Serviciul Teritorial Craiova că a pretins 70.000 de euro pentru a interveni pe lângă judecătorii Curții de Apel Craiova într-un proces privind o infracțiune de violență contra persoanei. Bărbatul a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, iar azi urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. 

Din ordonanța de reținere întocmită de procurori a rezultat că, în cauză, există date și probe din care reiese suspiciunea potrivit căreia, în perioada 14 februarie -18 aprilie 2014, inculpatul Ion Drăgușin a pretins de la un denunțător suma de 70.000 EURO și a primit de la acesta, prin intermediar (denunțător), suma de 60.000 EURO , în mai multe tranșe, lăsându-l să creadă că are influență asupra magistraților de la Tribunalul Dolj, astfel încât să îi determine să aplice pedepse neprivative de libertate și să dispună punerea în libertate a denunțătorului și a unor membri ai familiei acestuia, trimiși în judecată pentru infracțiuni de violență contra persoanei, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Pentru a justifica suma pretinsă și primită de la denunțători, Ion Drăgușin a susținut că poate influența și decizia magistraților judecători de la Curtea de Apel Craiova, în sensul menținerii hotărârii ce ar fi urmat să fie pronunțată în fond de Tribunalul Dolj.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    346

    Cine e dragusin asta? Stie cineva?

  2. #2
    A%%
    Addicted!
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1568
    Citat Mesaj initiat de cristianb
    Cine e dragusin asta? Stie cineva?

    Un interlop, zis Sile. Mai are fapte de același gen și vrăjeli cu telefoane mobile.
    Pe vremea PNA , la fel și se bănuia că el chiar a dat șpagă la magistrați. Să sperăm că DNA va avea rezultate mai bune ca PNA cu privirea la activitatea magistraților din Craiova/Oltenia.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1467

    la puscarie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2457

    l au facut si lider interlop…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.