Magazinele ”BauMax”, cumpărate de grupul francez ”Leroy Merlin”

Magazinele ”BauMax”, cumpărate de grupul francez ”Leroy Merlin”

960
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Grupul francez Leroy Merlin, de trei ani prezent în Ro­mâ­nia, cumpără cele 15 magazine ale austriecilor de la BauMax, care au decis să renunţe la operaţiunile locale, notează Ziarul Financiar.

De magazinele BauMax au mai fost interesate şi alte re­ţe­le, precum King­fisher sau Prak­ti­ker, potrivit infor­maţiilor ZF, dar aus­tri­ecii au preferat să cedeze opera­ţiunile către Le­roy Merlin, deoarece francezii au acceptat să preia întreaga reţea.

Ne bucurăm că am găsit pentru BauMax România o soluţie care permite tuturor părţilor implicate un vi­itor favorabil. Grupul Adeo va rămâne în serviciul clienţilor, angajaţii noştri îşi vor păstra locurile de muncă, fur­nizorii au în continuare oportuni­ta­tea de a se afir­ma pe piaţa româ­nească, iar BauMax poate continua procesul de restruc­turare, în special în cele cinci ţări-cheie (Austria, Cehia, Slovacia, Unga­ria şi Slovenia – n. red.)“, a de­clarat, citat de ZF, Michael Hurter, CEO al BauMax, cu privire la TRANZACŢIE.

Detaliile financiare ale acestei afa­ceri nu au fost făcute publice, în con­di­ţiile în care BauMax se află într-o situa­ţie financiară precară, determinată de gradul ridicat de îndatorare şi de extin­de­rea necontrolată în estul Europei.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    363

    La deschiderea magazinului Leroy Merlin, imi voi lua liber de la servici si de noaptea voi fi printre primii prezenti la usa pentru tigai si galeti noi,

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.