Craiova: Expoziție de ”statui” vii, în Parcul ”Nicolae Romanescu”

Craiova: Expoziție de ”statui” vii, în Parcul ”Nicolae Romanescu”

773
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură a Studenților Craiova și trupa de teatru amator ”Face Act” invită craiovenii, sâmbătă, 12 iulie, la o expoziție de ”statui vii”, organizată în cadrul proiectului „Face Act summer 2014”.  Evenimentul va avea loc la intrarea principală din Parcul ”Nicolae Romanescu”, începând cu ora 19:00.

Potrivit organizatorilor, prin proiectul „Face Act summer 2014” se dorește promovarea teatrului neconvenţional în rândul craiovenilor, Casa de Cultură a Studenţilor contribuind astfel la transformarea oraşului într-o adevărată capitală culturală europeană.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     01-06-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    69

    Minunaaaat !!! Abia astept sa vad evenimentul !

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2641

    O prostie.. la fel si aia cu dansul in strada…. 90% dintre activitatile astea cu asociatia craiova capitala cultural europeana in anu 2 mii 2 sute douajdoi.. au fost si probabil vor fi niste tampenii !!!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.