Procesul de privatizare Ford Craiova s-a încheiat definitiv

Procesul de privatizare Ford Craiova s-a încheiat definitiv

819
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Ford si Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) au semnat documentele privind incheierea privatizarii Automobile Craiova, a anuntat institutia.

Potrivit Mediafax, ”prin semnarea acestor documente putem spune ca s-au creat premisele finalizarii procesului de privatizare a Ford. Prin investitia de peste 1 miliard de dolari, din care mai mult de jumatate o reprezinta investitiile tehnologice, compania a creat un cadru larg de dezvoltare regionala prin pastrarea locurilor de munca si este un partener strategic in zona”, a declarat intr-un comunicat Nicolae Minea, presedintele AAAS.

Grupul american Ford a preluat in 2007, de la stat, compania Automobile Craiova, platind 57 milioane de euro pentru 72,4% din actiuni. Conform contractului de privatizare, investitorul avea obligatia sa realizeze pana la 19 martie 2012 investitii tehnologice si de mediu de 675 milioane euro si un volum de autovehicule de aproximativ 250.000 unitati.

Sursa: Mediafax



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1474

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    889

    Si alea 250 000 de unitati care trebuiau produse intr-un an, unde sunt?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.