Un bărbat urmărit internațional din 2006, reținut pe Aeroportul Craiova

Un bărbat urmărit internațional din 2006, reținut pe Aeroportul Craiova

1.165
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un bărbat de 48 de ani, din Hunedoara, urmărit internaţional din 2006, a fost depistat, aseară, în jurul orei 20.00, de lucrători din cadrul Aeroportului Craiova, care au anunțat autoritățile.

El era urmărit atât la nivel național, cât și internațional,  pe numele său magistraţii Tribunalului Hunedoara emițând, încă din 2006, un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, având de executat 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la înşelăciune.

O echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova l-a preluat, escortat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1491

    Credea ca nu il gaseste acolo?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2670

    O fi ramas belindu-se la statuile alea.. si de aia o fi trezit suspiciuni..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4557

    Ce cauta in aeroport daca se stia cu musca pe caciula..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.