Descoperă Lumea în 3 ore la Craiova

Descoperă Lumea în 3 ore la Craiova

533
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

AIESEC Craiova vă invită să descoperiţi întreaga lume în trei ore, pe data de 22 iulie, prin evenimentul “Global Village”. Evenimentul va avea loc în piața Mihai Viteazul, în intervalul orar 18:00 – 21:00 .

“Global Village” este o iniţiativă a AIESEC Craiova, un eveniment prin care celebrăm diversitatea culturală și aducem în același loc tinerii din mai multe țări ale lumii pentru a se mândri cu ce au mai de seamă şi mai spectaculos. Vă invităm să facem împreună ocolul Pământului și să descoperim culturile studenţilor internaţionali prezenţi pentru proiectele de voluntariat ale AIESEC Craiova.
La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi din peste 30 de țări de pe mai multe continente, iar câteva exemple ar fi: Canada, Pakistan, Hong-Kong, Lituania, Brazilia, Grecia sau Portugalia, studenți sosiţi în Craiova pentru a facilita anumite cursuri în cadrul proiectelor precum: GROW, ReBranders și Discover Romania Beyond Dracula.
Membrii AIESEC Craiova vor fi prezenţi pentru a facilita comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios să afli lucruri interesante despre diferite culturi. Voluntarii internaționali sunt persoane energice, pline de viață și deschise la tot felul de întrebări, așa că nu ezitați să le adresați întrebările voastre despre cultura țării lor și nu numai.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1498

    numai 3 ore?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.