Craiova: 80 de laptopuri, 50 hard-diskuri și 150 telefoane, ridicate pentru cercetări

Craiova: 80 de laptopuri, 50 hard-diskuri și 150 telefoane, ridicate pentru cercetări

1.073
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Obiectele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, ca urmare a celor 112 percheziții efectuate miercuri la locuințele mai multor persoane din Craiova și Timișoara bănuite de skimming, retrageri frauduloase de la bancomate și acces fără drept la sisteme informatice, fapte comise pe teritoriul mai multor state din Europa și Asia. Șase persoane au fost reținute pentru 24 de ore. De asemenea, a fost solicitată arestarea în lipsă pentru alte șapte persoane.

Conform datelor centralizate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T., au mai fost ridicate dispozitive de skimming, precum și dispozitive folosite pentru confecționarea acestora, 50.000 de lei, 20.000 de euro și formulare de transfer monetar.

60 de persoane au fost conduse, ieri, la sediul D.I.I.C.O.T.-S.T. Craiova pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Procurorii D.I.I.C.O.T—S.T Craiova au solicitat Tribunalului Dolj luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile cu privire la inculpații N.S.D, B.M.V, Ș.A.N, B.M.G Jr, A.L.A, B.D.G, pentru infracțiunile mai sus menționate. Totodată, a fost solicitată arestarea în lipsă a inculpaților P.D., B.A., B.S.R., C.P.D., T.R.N. , CL și ASM, pentru aceleași infracțiuni.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: constituire a unui grup infracțional organizat, spălare de bani, acces ilegal la un sistem informatic, operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, falsificare de instrumente de plată electronică, punerea în circulație de valori falsificate, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, efectuarea de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. (Detalii AICI)

 

 



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1502

    La puscarie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1112

    Krypton and Charger…dislike this !!!

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    411

    inculpatii sunt niste initiale. puneti-le numele intregi, sa-i stim si noi pe infractori.

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2667
    Citat Mesaj initiat de kartman
    inculpatii sunt niste initiale. puneti-le numele intregi, sa-i stim si noi pe infractori.

    Nefiind conamati definitiv e cam greu sa dea Politia in Comunicat numele intreg .. Deocamdata trepadusii sunt nevinovati

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2466

    80 de laptopuri? aveau magazin?

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    355
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    80 de laptopuri? aveau magazin?

    Cele 80 de laptopuri, 50 de harduri si 150 telefoane sunt rezultatul celor peste 100 de perchezitii in cele 2 orase Craiova si Timisoara.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.