Atenționare nowcasting de ploi și intensificări ale vântului

Atenționare nowcasting de ploi și intensificări ale vântului

1.037
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o atenționare nowcasting Cod galben de ploi și vijelii, valabilă în următoarele ore, pentru patru județe din zona Olteniei.

Astfel, pe arii extinse din județul Mehedinți, inclusiv în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe arii relativ extinse în județul Gorj (inclusiv în municipiul Tg. Jiu) și în jumătatea vestică a județului Dolj, se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse ce vor depăși 20-25 litri/metrul pătrat și grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate – nowcasting – se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1560

    Iar toata vara

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2680

    cod galben.. din nou.. mda..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.