Universitatea din Craiova a prelungit perioada înscrierilor la facultățile sale

Universitatea din Craiova a prelungit perioada înscrierilor la facultățile sale

660
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea Universiăţii din Craiova a aprobat ca perioada de înscrieri în vederea admiterii la studii universitare de licență să fie prelungită până la data de 29 iulie 2014.

Pentru  facultățile care organizează probe eliminatorii și probe de concurs (scris /probe de aptitudini) se menține calendarul anunțat de desfășurare a probelor.   

În total, pentru pentru ciclul I – Studii Universitare de  Licenţă, sunt disponibile 5550 de locuri la 55 de domenii şi 99 specializări. Potenţialii candidaţi au la dispoziţie 2880 de locuri la buget, dintre care 30 sunt pentru romi. De asemenea, pentru sesiunea din luna iulie sunt scoase la concurs 2670 de locuri la taxa, învăţământ zi, cu frecvenţă redusă sau la distanţă.

Oferta educaţională poate fi vizualizată pe site-ul Universităţii din Craiova  www.ucv.ro , unde vor  fi prezentate  informaţii despre programele de studiu, în contextul sistemului de credite transferabile. În plus, candidaţii pot obţine informaţii suplimentare şi de la sediul fiecărei facultăţi.

Foto: observator.tv



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.