FOTO: Accident grav la Preajba

FOTO: Accident grav la Preajba

2.612
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

In cursul zilei de sambata s-a produs un grav accident de circulatie la Preajba, judetul Dolj. Cinci persoane au fost ranite in urma accidentului. Trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean din Craiova.

Revenim cu detalii

Foto by Cosmin_cv



24 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-01-2008
    Locatie
     la tine in dormitor...dupa perdea
    Mesaje
    411
    Citat Mesaj initiat de kartman
    Citat Mesaj initiat de no.speed.limit
    da am o masina cumparata personal din germania cu un motor mai mare si am preferat sa o inmatriculez in BG deoarece am platit cu 700 euro mai putin (si app de 3 ani nu am schimbat decat consumabile) asa ca nu stiu care e mai cazan a mea cu nr de BG sau oricare alta cu nr de RO rupta-n 2 pe drumurile noastre

    din faptul ca ti-ai ales-o personal din germania reiese ca sunt multe sanse sa nu fie o rabla cu sute de mii de km dati inapoi sau accidentata si vopsita, cum sunt cele de care gem parcurile de sh.
    oricum, si masinile aduse din germania se rup la fel pe drumurile noastre.
    iar despre ferrari tu ai adus vorba, nu eu.

    haha uite eu am tinut 3 ani o masina cumparata dintr-un parc (un golf din germania) l-am inscris pe bulgaria ca a fost cu vreo 600 mai ieftin,masina merge perfect si acum cu revizii la timp si una completa cand am cumparat-o( itp facut in RO la RAR fara pile ca daca mai dadeam spaga ajungeam la acelasi pret cu ala de BG) . O masina poate sa fie cazan indiferent de tara in care e inmatriculata conteaza proprietarul,problema e ca in RO multi dau ultimii bani pe o masina si apoi cu greu isi permit benzina….iar accidente se intampla peste tot in lume daca nu ati avut accidente nu inseamna ca nu vi se poate intampla nu trebuie sa radeti si sa judecati….zic doar.

  2. #22
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1577

    Ghinionul lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #23
    Junior
    Data de inscriere
     22-03-2010
    Mesaje
    68

    Mai aveti putin pana la 18 ani si atunci va lu-ati ce cazane vreti ma copii ,de RO de BG,dar pana atunci limitati-va la subiect.!!

  4. #24
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-10-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    32

    Sunt curios ce masini au cei care carcotesc pe aici, din ce an si in ce stare sunt. Credeti ca daca se loveau 2 BMW-uri sau Mercedes-uri din 2011-2013 nu „picau tablele” de pe ele?.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.