Lansarea lui Ponta la Craiova, udată de inundaţii (Video LIVE, lansare Sala...

Lansarea lui Ponta la Craiova, udată de inundaţii (Video LIVE, lansare Sala Polivalentă)

976
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

Agitaţie mare, astăzi, la Craiova, unde premierul Victor Ponta a „debutat” cu o întârziere de o oră şi jumătate la întâlnirea cu primarii municipiilor din ţară, la sediul Primăriei Craiova. Tot cu întârziere a început şi Comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Prefectura Dolj, unde prim-ministrul şi vicepremierul Liviu Dragnea au intrat în videoconferinţă cu Raed Arafat, pe tema inundaţiilor, cuvântul de ordine fiind, paradoxal, prevenţia, asta după ce deja au fost inundate zeci de gospodării şi case. Practic, cei trei şi-au întărit spusele unul altuia, subliniind fiecare că vor fi evacuate persoanele din zonele de risc, nu de alta, dar preventiv, ca să nu existe vreo pierdere omenească. „Fac apel către populație și prefecți să oprim panica. (…) Evacuarea s-a făcut în mod preventiv”, a precizat Ponta. „Exact, evacuarea este preventivă”, a replicat Arafat. Nici Dragnea nu s-a lăsat mai prejos, reiterând ideea prevenţiei: „Trebuie spus foarte clar că e vorba de evacuări preventive”. Imediat după videoconferinţa care a durat circa 5 minute, cei doi au plecat spre Bengeşti, Gorj, pentru ca premierul să vadă care este situaţia. REM_1577

Între timp, la Craiova, social-democraţii puneau la punct ultimele detalii pentru Consiliul Naţional, unde Victor Ponta a cerut formal sprijinul pentru candidatura la Prezidenţiale. Deşi ora de începere anunţată iniţial era 17.00, inundaţiile şi deplasarea acestuia în zonele afectate a dat peste cap programul. Speech-ul viitorului candidat la preşedinţia României este aşteptat la ora 19.00.

Până una, alta, totul a fost aranjat, iar în Sala Polivalentă a debutat deja evenimentul fără „actorul” principal, Victor Ponta.

Foto: REMUS BADEA

http://youtu.be/ZeY378ViHDE



21 COMENTARII

  1. #21
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2485

    toti politicienii sunt la fel

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.