Craiova: CAO vrea tarife mai mici pentru verificările metrologice ca să facă...

Craiova: CAO vrea tarife mai mici pentru verificările metrologice ca să facă față concurenței

835
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Compania de Apă Oltenia S.A. cere Consiliului Local Craiova modificarea unei anexe din Hotarârea de Consiliul Local nr. 347/2013 referitoare la tarifele practicate de CAO pentru verificările metrologice la contoarele prezentate de solicitanți la sediul companiei.

În justificarea cererii depuse la 11 iulie a.c.,, reprezentanții CAO au arătat că în Craiova există laboratoare concurente care percep pentru aceste servicii tarife inferioare celor practicate de companie. Astfel că, pentru a atrage clienții și, implicit, pentru a obține venituri suplimentare, CAO a reanalizat costurilor efective privind verificarea metrologică a contoarelor, reieșind din calcul noile tarife pentru fiecare contor în funcție de tipul și diametrul acestora.

Noile tarife urmează să fie aprobate de aleșii locali în ședința de joi, 31 iulie 2014.

Tarifele practicate de S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. pentru verificări metrologice la contoarele prezentate de solicitanti la sediul companiei sunt prezentate în tabelul din imagine. 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.