Cod portocaliu de ploi în Dolj, Mehedinți și Caraș

Cod portocaliu de ploi în Dolj, Mehedinți și Caraș

1.113
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, azi, o nouă atenționare Cod Portocaliu de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă pentru județele Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj. Atenționarea va intra în vigoare mâine dimineaţă, ora 3.00 până vineri, ora 10.00. transmite.

Conform avertizării, va ploua torențial și se vor acumula local cantități de apă de 40-50 litri/mp și, izolat, peste 70 litri/mp, în cursul nopții de miercuri spre joi (30/31 iulie) în județul Caraș-Severin, iar pe parcursul zilei de joi, 31 iulie, și în județele Mehedinți și Dolj.

În același interval, în alte cinci județe va fi Cod Galben de averse (Timiș, Hunedoara, Gorj, Vâlcea și Olt), unde instabilitatea atmosferică va fi accentuată și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Banat, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei, iar cantitățile de apă vor depăși local 20-25 l/mp și, izolat, 50 l/mp.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    367

    ploioasa toamna asta . . . .

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1360

    nu mai au scuze aia din autobuz …

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2714

    m-am saturat de ploi. Partea buna ca a fost cea mai friguroasa vara din ultimii 7 ani . Partea proasta ca ploua

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1607

    Doamne numai ploi de 4 luni nu este de bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.