Prefectul de Dolj face comisie pentru evaluarea pagubelor. CJ Dolj dă un...

Prefectul de Dolj face comisie pentru evaluarea pagubelor. CJ Dolj dă un ajutor financiar

895
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul Județului Dolj, Sorin Răducan, a afirmat, astăzi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, că va emite un ordin pentru constituirea unei comisii de evaluare a pagubelor făcte de inundații, comisii din care vor face parte reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții. La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat în ședința județeană de azi că instituția pe care o conduce va sprijini cu 2,4 milioane de lei localitățile doljene afectate de inundații. 

‘’În urma vizitei efectuate împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea în satul Motoci în cursul zilei de 29 iulie, acesta a înţeles necestitatea finanţării lucrărilor de reabilitare hidrotehnice de pe râul Teslui. Am discutat şi cu domnul dir. Tălău de la A.B.A. Jiu pentru a urgenta transmiterea documentaţiei în baza căreia se vor suplimenta fondurile necesare finalizării lucrărilor de investiţii. Totodată prin ordin al prefectului se vor constitui comisii de evaluare a pagubelor din componenţa cărora vor face parte şi  reprezentanţi ai Inspectoratului în construcţii”, a declarat Sorin Răducanu.

„O să ajutăm cu 2,4 milioane de lei. Îi împărțim la un șir de localități, iar cu ei să poată să se gospodărească măcar cu apă plată, cu apă minerală, ca să poată să treacă de aceste zile. Vă cerem și dumneavoastră, tuturor, în măsura în care puteți să dați un sprijin pentru zilele următoare”, a afirmat Ion Prioteasa.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.