Barurile și discotecile din Dolj, verificate într-o razie de amploare

Barurile și discotecile din Dolj, verificate într-o razie de amploare

719
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au organizat şi executat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a încălcării regulilor de circulaţie şi a altor fapte antisociale, urmărindu-se astfel asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii de ordine publică, poliţie rutieră, lupătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi jandarmii din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova au acţionat în 11 filtre rutiere, astfel fiind controlate în trafic peste 300 autovehicule.

Totodată, au fost efectuate verificări şi controale la 95 agenţi economici, dintre care 12 discoteci şi 72 baruri şi cluburi, iar 445 persoane au fost legitimate, dintre care 100 au fost controlate sumar de arme albe.

Peste 140 de efective, printre care poliţişti şi jandarmi, au acţionat în mediul rural, în localităţile din responsabilitatea Poliţiilor municipale Băileşti, Calafat şi Poliţiilor orăşeneşti Segarcea şi Bechet.

Oamenii legii au constatat 11 infracţiuni, cauze în care au fost întocmite dosare de cercetare penală şi au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de   42.760  lei, iar 9 şoferi au ramăs fără permisele de conducere.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2952

    rupeti minorii?patronii ar trebui

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.