Doljenii afectați de inundații, vaccinați împotriva hepatitei, febrei tifoide sau tetanosului

Doljenii afectați de inundații, vaccinați împotriva hepatitei, febrei tifoide sau tetanosului

1.269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Peste o sută de persoane din localitățile doljene Bulzești, Mischii, Ghercești și Murgași, afectate de inundațiile de săptămâna trecută, au fost vaccinate de reprezentanții DSP Dolj împotriva hepatitei, febrei tifoide sau tetanosului.

Potrivit Prefecturii Dolj, în comuna Murgași, 20 de persoane au fost vaccinate antihepatic, 40 au fost vaccinate antitifoidic și 30 — antitetanic, iar în comuna Bulzești — 2 au fost vaccinate antihepatic, 5 — antitifoidic și 10 — antitetanic. De asemenea, în comuna Mischii, 10 persoane au fost vaccinate antihepatic, 20 — antitifoidic și 50 — antitetanic. În comuna Ghercești, 15 persoane au fost vaccinate antitetanic, iar două persoane au fost vaccinate antihepatic.

Instituția Prefectului Dolj prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Oltenia’ al județului Dolj și prin Crucea Roșie, a transportat 3.000 de litri de apă îmbuteliată, donată de către CEZ Distribuție, pentru persoanele afectate de inundație din Bulzești și Șimnicu de Sus, ca urmare a solicitărilor venite de la primarii acestor localități.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.