Autoturism Opel Vectra declarat furat în Austria, confiscat la Frontiera Calafat

Autoturism Opel Vectra declarat furat în Austria, confiscat la Frontiera Calafat

793
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Șoferul de la volanul mașinii, cu numere austriece, le-a spus polițiștilor că a cumpărat autoturismul din Austria și că nu avea habar că mașina fusese declarată furată. Bărbatul a rămas fără mașină cel puțin până la finalizarea cercetărilor.

Bărbatul de 31 de ani, din România, s-a prezentat pentru formalităţile de frontieră la volanul unui autoturism marca Opel Vectra cu numere de înmatriculare austriece. Polițiștii au constatat că mașina figura ca fiind furat din Austria din luna noiembrie 2013. ”Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat maşina din Austria, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată. Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat”, au precizat reprezentanții S.T.P.F. DOLJ.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2951

    si ramane fara ea?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3815

    Bine macar ca nu a fost o masina mai scumpa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.