Craiova, craioveni, zâmbiți, vă rog!

Craiova, craioveni, zâmbiți, vă rog!

646
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Anual, pe 7 august, lumea întreagă sărbătorește Ziua Zâmbetului. La Craiova, șase tineri vă invită să vă ”descălecați” de reguli și să aveți curajul să vă simțiți liberi să zâmbiți, la ora 18.00, în Piața Mihai Viteazul. Sunteți așteptați cu hârtii, culori și pensule, pentru a picta alături de grupul de tineri artiști profesioniști și amatori.

”Ne dorim să oferim zâmbete tuturor celor din jur, dăruindu-le oamenilor oportunitatea de a se relaxa și a respira printr-un moment de creație. Vă invităm să vă descălțați de reguli și să aveți curajul să vă simțiți liberi. Craiova zâmbește!”, spun organizatorii, respectiv reprezentanții Aociației Craiova Capitală Culturală Europeană (CCCE) 2021.

O parte din lucrările realizate vor fi expuse la Galeria Art Studio (Aleea Matei Basarab, nr. 2), vernisajul urmând să aibă loc pe 10 august 2014, ora 18.00.

Proiectul “Roata de zâmbete” este organizat de Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană 2021 și un grup de tineri format din: Roberta Ionescu (absolventă a Facultății de Arte Plastice – București), Andreea Vlăduț (studentă la Facultatea de Arte Plastice – București), Alexandra Untaru (studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București), Ștefania Buzatu (studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București), Ruxandra Mitre (studentă la Medicină) și Marius Crețu (freelancer).

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2739

    Nu stiam de ziua zambetului.. aflu si eu acum

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.