Craiova: Amenzi pentru depășiri neregulamentare

Craiova: Amenzi pentru depășiri neregulamentare

539
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 100 de mașini au fost verificate de Poliţiştii Biroului Rutier Craiova, în cursul zilei de ieri, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de depăşirea neregulamentară a autovehiculelor.

Poliţiştii au verificat în traficul din Craiova peste 100 de autovehicule, atfel fiind constatate şi aplicate 31 sancţiuni contravenţionale în sumă de peste 3.600 de lei, dintre care patru pentru depăşiri neregulamentare. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării şi 5 permise de conducere.

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2749

    Propun politiei romane o alta tactica de prevenire a accidentelor in trafic. Sa isi ia masini normale dotate cu camere si sa mearga sub acoperire in trafic si sa filmeze abateri. Cine face 3, 4 abateri repetate sa fie ars.. prima data cu avertisment apoi cu suspendarea permisului pe o perioada mult mai mare decat este acum. Amenda sa fie simbolica dar sa fie suspendat permisul pe 6 luni sau 1 an.
    Pe langa asta sa se faca educatie rutiera rutiera in scoli si sa fie mai multe programe de genul prevenirii accidentelor auto si de genul conducerii preventive !
    Degeaba pun ei indicatoare cu ATENTIE VIATA are prioritate ca din ce am vazut tocmai cand vad indicatorul ala vad si idiotii in acelasi timp care fac triplari.. care merg pe contrasens ca pe banda 2.., care nu tin cont de nicio limita de viteza si de nicio line continua, implicit de niciun pericol.

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    80

    Acum 2 zile, pe AI Cuza, in dreptul Teatrului, sens dinspre univ spre primarie, un tembel a depasit masina de politia pe linia dubla continua si politistii stateau bine mersi in masina, cu mainile pe geam fara sa schiteze vreun gest. Halal politai avem si noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.