Olguța Vasilescu promite un Festival ”Marin Sorescu” mai bun decât în alți...

Olguța Vasilescu promite un Festival ”Marin Sorescu” mai bun decât în alți ani

689
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Săptămâna viitoare, mai exact între 15 și 17 august 2014, Marin Sorescu va fi omagiat la Craiova, în cadrul unui festival care-i poartă numele. Până acum, evenimentul avea loc iarna, însă data a fost mutată întrucât, a declarat primarul Olguța Vasilescu, familia poetului a cerut acest lucru.

Cum în această perioadă la Craiova are loc Tabăra de sculptură, având ca temă de inspirație opera soresciană, municipalitatea a găsit oportună legarea festivalului de acest eveniment. ”A fost dorința unora dintre membrii familiei să fie mutat, pentru că iarna nu prea ai ce manifestări să faci, în afară de cele festiviste, pe care deja le cunoașteți”, a afirmat edilul din Bănie în cadrul uneri conferințe de presă.

Deși nu a dezvăluit detalii legate de genul de manifestări pe care le va pregăti pentru a da o nouă față festivalului, Olguța Vasilescu a conchis: „Din punctul meu de vedere, va fi un festival mult mai bun decât era în alți ani”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.