Craiova: Șeful Clinicii de Hematologie – Filantropia rămâne arestat la domiciliu

Craiova: Șeful Clinicii de Hematologie – Filantropia rămâne arestat la domiciliu

1.029
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Magistrații Tribunalului Dolj au decis menţinerea hotărârii privind arestul la domiciliu faţă de şeful Clinicii de Hematologie de la Spitalul Filantropia din Craiova, dr. Daniel Gabriel Găman, respingând cererea acestuia de înlocuire cu o măsură și mai ușoară, respectiv controlul judiciar. Bărbatul este acuzat de trafic de influenţă, după ce a fost prins cu o şpagă de 500 de euro pe care o ceruse pentru a aranja o pensionare medicală.

Cererea medicului Daniel Gabriel Găman de înlocuire a măsurii arestării la domiciliu cu controlul judiciar a fost respinsă, ieri, de judecătorii Tribunalului Dolj. Bărbatul fusese trimis în judecată pe 15 iulie a.c., după ce, pe 10 iunie a.c., a fost denunțat de o femeie căreia i-a cerut mită 500 de euro pentru a o ajuta să-și pensioneze mama pe caz de boală. Medicul i-a pretins Silviei Gună suma de 500 de euro, bani care au ajuns câteva zile mai târziu la acesta. ”Tranzacția” s-a făcut în biroul doctorului.

Dragoş Gabriel Găman a mai fost implicat într-un scandal în 2010. În urma unui control, au fost găsite stocuri mari de medicamente pentru bolnavii de cancer, dar, cu toate acestea, pacienţii erau trimişi să îşi cumpere de la farmacie tratamentul necesar. Stocul de medicamente cumpărat la vremea respectivă era pe cale să expire.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2771

    Foarte bine. Sa-si faca justitia treaba !

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2993

    medicamentele de cancer care le tinea ascunse si pe amarati ii trimitea sa cumpere sa le foloseasca el pt el.asa poate il iarta dzeu
    NEMERNICUL

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.