Craiova: Bărbat înjunghiat în gât, la piscină

Craiova: Bărbat înjunghiat în gât, la piscină

2.384
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat de un alt bărbat de aceeași vârstă, ieri, la piscina Plaza Summer Club situată în apropierea Craiovei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgență din Craiova, pentru îngrijiri medicale, în vreme ce agresorul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.  Dosarul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Revenim cu mai multe informații! screenshot.61

Update: Bărbatul – care a fost înjunghiat în gât – se numește Dragoș Țăndărescu (foto) și este fostul cumnat al lui Gigel Țăndărescu, zis ”Roșianu”. Numele agresorului este Constantin Marcu.

După ce am parcat mașina, m-a acostat și mi-a spus să plec de acolo. L-am ignorant și după aproximativ 10 minute, când mă îndreptam spre șezlonguri, a venit și m-a înjunghiat. Nu îl cunosc și nu am avut niciodată tangență cu el“, a povestit Dragoș Țăndărescu. Acesta a primit îngrijirile medicale de rigoare și a fost externat din spital.

Constantin Marcu, agresorul, este căutat de poliție.



21 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    377

    Ar trebui discutat de planul lui Soros de tiganizare al Olteniei in cca 100 de ani, (prin aducerea acestora de prin toate tarile europei) plan discutat chiar si cu Ponta (la care acesta s-a opus vehement) dar parca e dupa cum vrea el.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.