Tentativă de furt oprită de un subofițer al Jandarmeriei Craiova aflat în...

Tentativă de furt oprită de un subofițer al Jandarmeriei Craiova aflat în timpul liber

530
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflat în timpul liber, a observat, ieri, în zona Scolii generale nr. 32 din Craiova, patru tineri care încercau portierele autovehiculelor parcate pe aleea Castanilor. Acerștia reușiseră să deschidă una dintre portiere, însă au fost opriți înainte să apuce să sustragă vreun bun.

Subofiţerul a sesizat imediat o patrulă mixtă formată din poliţist din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care s-a deplasat la faţa locului şi a surprins patru tineri în timp ce reuşiseră să deschidă portiera stânga spate a unui autoturism, de culoare galbenă, parcat pe aleea Castanilor.

Patrula mixtă de ordine publică a procedat la identificarea celor patru tineri, constatând ca se numesc M. Florin, în vârstă de 11 ani, N. Mihai, în vârstă de 12 ani, C.Alex, în vârstă de 11 ani şi M.  Florentina, în vârstă de 13 ani, care locuiesc fără forme legale în Craiova.

A fost identificat şi proprietarul autoturismului care a constatat că nu îi lipseau bunuri din acesta.

Cei patru tineri au fost conduşi la sediul Secţiei 5 Poliţie, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

 

 

 



5 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Bucuresti
    Mesaje
    1204

    Eu la 11 ani ma jucam Mario pe Terminator..

    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2770

    Evident ca erau tigani !! Astia nu sunt copii sunt niste demoni in devenire .. Genul asta de copii au atat spiritul cat si sufletul facute praf si pulbere…

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    27

    Viitorii clienti permanenti ai politiei de acum incolo.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1674

    Mda saracie mare

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-12-2006
    Mesaje
    640

    si le da drumul ca sunt minori…trebuie facut ceva cu pustanii astia!

    | golf-club.ro || flickr|

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.