Huawei trimite opt studenţi, între care și din Craiova, în China

Huawei trimite opt studenţi, între care și din Craiova, în China

5.438
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Huawei, unul dintre cei mai mari furnizori globali de soluții în domeniul IT&C, va trimite în China, începând cu data de 17 august, opt studenți de la Universități din București, Timișoara, Arad, Iași, Craiova, care vor urma cursuri de limbă și cultură chineză și vor fi implicați în activități de formare profesională, la sediul central al companiei, din Shenzhen.

În cadrul acestui proiect, studenții români vor participa la cursuri de formare profesională la sediul central al Huawei Technologies, vor avea acces la cele mai inovatoare tehnologii pentru a înțelege tendințele industriei IT&C şi vor explora orașe din China.

Proiectul este susținut atât de Ministerul Educației Naționale şi de Ministerul pentru Societatea Informațională.

„Programul Dezvoltarea Talentelor de Mâine este parte a unui angajament pe termen lung pe care l-am luat în încercarea de a identifica și de a susține echipe de tineri tehnicieni români, cărora să le dezvoltăm competențele în domeniul tehnologiei. Este dorința noastrムde a le oferi studenților care merg în China o experiență complexă, multiculturală, astfel încât aceștia să poată întelege că fac parte dintr-o comunitate internatională de experți, unde perspectivele profesionale de viitor sunt nelimitate”, a spus Vlad Doicaru, director conturi integrate al Huawei România.

Principalul obiectiv al vizitei îl va reprezenta vizita la sediul central al Huawei din Shenzhen, unde tinerii vor beneficia de sfaturile și consultanța specialiștilor Huawei și vor avea acces la tehnologie de ultimă generație.

În următoarea perioadă, Huawei vrea să crească numărul de angajați din România şi să creeze programe de internship cu universitătile din România.

Sursa: economica.net



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.