„Împreună pentru copiii cu autism”

„Împreună pentru copiii cu autism”

1.281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

              Asociaţia Junior Chamber International Craiova si Centrul de recuperare pentru copilul cu autism , Tedy Bear în parteneriat cu RAADPFL Craiova ; RAT Craiova ; Clubul Sportiv Municipal Craiova ; Sala Polivalentă ; Casa de Cultura a Studentilor din Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, desfăşoară în perioada 07 august – 07 septembrie, Campania „Împreună pentru copiii cu autism”, care are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist în vederea creşterii calităţii vieţii acestor copii şi a familiilor lor.

Am ales să pornim într-o aventură emoţionantă şi fascinantă atunci când ne-am dorit să pătrundem dincolo de uşile închise ale sufletului copiilor cu autism. Ne dorim o societate tolerantă şi responsabilă faţă de aceşti copii. Împreună putem crea o punte de legătură între lumea lor, diferită şi lumea noastră „extraterestră”, aşa cum o descria dr. Temple Gradin, diagnosticat cu autism la vârsta de 4 ani”, a precizat Daniel Călăraşu, initiatorul acestei campanii.

Campania se va încheia cu un cros al sănătăţii intitulat „Împreună pentru copiii cu autism”, care se va desfăşura, duminică, 7 septembrie, ora 11.00, în Parcul National „Nicolae Romanescu”, unde sunt aşteptaţi toţi aceia care vor să vină în sprijinul copiilor cu autism. „Un pas important în construirea acestei punţi îl putem face împreună, petrecând o oră de mişcare în mijocul naturii. Promovând un stil de viaţă sănătos, contribuiţi la achiziţionarea materialelor necesare în terapia de recuperare a copiilor cu vârste între 2 şi 14 ani, beneficiari ai serviciului centrului nostru. Vă aşteptăm să dăruiţi din timpul dumneavoastră pentru ca un copil să aibă şansa să cunoască şi să înţeleagă lumea nostră”, a mai spus initiatorul campaniei.

Persoana de contact:

Daniel Calarasu

Tel. 0784053595



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.