Covoare antiderapante puse pe străzi în dreptul școlilor și grădinițelor

Covoare antiderapante puse pe străzi în dreptul școlilor și grădinițelor

352
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Pentru că se apropie începerea anului școlar, Primăria Craiova s-a gândit la pericolul la care sunt supuși elevii atunci când traversează strada, astfel că în dreptul fiecărei școli sau grădinițe, municipalitatea a pus pe stradă un covor antiderapant pe care scrie mare “ȘCOALA”.

Pentru a le salva viețile elevilor, municipalitatea craioveană atenționează șoferii într-un mod cu totul deosebit. La trecerile de pietoni din dreptul grădinițelor, școlilor și liceelor au apărut pe asfalt  covoare antiderapante de culoare roșu arămiu pe care scrie cu litere mari “ȘCOALA”. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, speră ca prin acest mod să îi facă pe șoferi să fie mult mai atenți, iar viața copiilor să fie în siguranță.

 

Sursa: oltenia24.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    578

    Un lucru bun , cu toate ca s-au trezit cam tarziu fata de alte orase

    ... just ... Think Different ...
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2793

    Un lucru foarte bun. Acum conteaza sa le si intretina peridodic !

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    382

    Prin tot orasul nu numai in dreptul scolilor si liceelor. Poate si al facultatilor (vezi Agronomia si Universitatea) si al altor institutii (ex. Inspectoratul Scolar, Spitalul Militar etc.) asa cum este si in alte orase (Dr.Tr.Severin).

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1684

    Foarte bine decat deloc

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.